Згідно ранжирування Національного рейтингу якості товарів і послуг «Зірка Якості», присвоюється звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» за незмінно високу якість і досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні.

Метою рейтингу є: визначити і показати суспільству справжніх лідерів у сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів і послуг на території України, сприяти суспільному визнанню підприємств.

Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України, і виключає вплив людського фактора в прийнятті рішення.

Соорганізотарамі Національного Рейтингу якості товарів і послуг «Зірка Якості» є Комітет Економічного Розвитку і Колегія з'їздів - це 2 всесвітньо відомі , незалежні бізнес-об'єднання і дослідницькі організації, працюючі в суспільних інтересах. Котрі надають глибоко вивчені аналізи і обгрунтовані рішення найбільш актуальних на сьогодні питань.

Це єдина в Україні система - неупереджена, комплексна, об'єктивна, прозора, визначальна лідерів, які досягли переваги в бізнесі, на основі принципу ранжирування показників діяльності підприємства за звітний період (рік) серед всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності.

http://zirkayakosti.com.ua/award/?code=2030555